SEO interjú Papp Gáborral

Szerző: Már 9, 2018interjú, seo

SEO mítoszok, eszközök, szoftverek, linképítési technikák, átirányítások, weboldal elemzés, linkfarmok és Google-büntetések… Másfél óra tömény SEO kérdezz-felelek Papp Gáborral.

SEO mindenek felett

A legutóbbi másfél hónapnyi keresőoptimalizálós munkáim során jópár kérdésem felmerült: több mint 4 oldalt írtam tele kérdőjeleimmel, hogy utána megrohamozzam Papp Gábort, a hazai SEO szakma egyik leghitelesebb képviselőjét. Azért lehet ezt kijelenteni róla ilyen bátran, mert az ő cikke az első találat Google-ben a keresőoptimalizálás kulcsszóra. Ha pedig valahol erős a verseny a Google helyezések között, akkor az biztosan maga a keresőoptimalizálás téma. A keresőoptimalizálással foglalkozó szakembereknek nem kell őt bemutatni, sokan követik, figyelik a munkásságát, elsősorban online marketing blogján keresztül. Oktató jellegű cikkei mellett rendszeres előadó marketing konferenciákon és ami számomra a legfontosabb, hogy lelkes is a szakterületén (még reggel 8-kor is, az interjú felvételekor).

A hosszú kérdéslistából végül egy másfél órás interjú kerekedett Gáborral, aki nagy beleéléssel magyarázott a legapróbb részletekről is.

A SEO interjú tartalmi felépítése

I. Általános ismerkedés a keresőoptimalizálás témával, a Google legfontosabb rangsorolási tényezői, a keresőoptimalizálás 3 fő területe (technikai seo, on-site seo, off-site seo), SEO mítoszok, a leghasznosabb SEO eszközök.

SEO interjú kérdések, Papp Gábor interjú, keresőoptimalizálás kérdések tippekII. A bevezető után az elmúlt másfél hónap során felmerülő konkrét gyakorlati kérdéseim következtek: átirányításokról, URL-ekről, duplikált tartalomról, beágyazott videók szerepéről, etikus linképítésről, a domainek értékéről, és még sokminden másról.

Köszönet

Megtiszteltetés volt számomra a beszélgetés, köszönöm Gábor ezúton is. Kedves hallgatóinknak pedig köszönjük a megtisztelő figyelmet, reméljük mindenkinek a hasznára válik a sok-sok konkrét, gyakorlatias válasz.

Mindenkinek a legjobbakat,

Balázs

Kiemelt kedvezmény a Rank Tracker #1 seo szoftverre

Weboldalkészítés Vállalkozásoknak

Igényes, gyors, keresőbarát weboldalt készítünk a vállalkozásának.

Weboldal karbantartás